Εξοπλισμοί Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης και Ξενοδοχείων | Παρουσίαση της Αρζινός Α.Ε

Τουρισμος & Οικονομια

«Στηρίζουμε τον Eλληνικό Tουρισμό»Ο τουρισμός, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, με μεγάλη συνεισφορά στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, ενισχύει τα τελευταία χρόνια την εξωστρέφεια και τη δυναμική του. Τα επίσημα στοιχεία για την επόμενη επταετία το επιβεβαιώνουν.

Η αύξηση της τουριστικής κίνησης μπορεί να επιφέρει 16,5 δισ. έσοδα ετησίως και να δημιουργήσει 225 χιλιάδες πρόσθετες θέσεις εργασίας.

Επιπρόσθετα, για κάθε ένα εκατομμύριο παραπάνω τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας, σημειώνεται αύξηση του ΑΕΠ κατά 1%. Αφετηρία για τη δημιουργία αυτής της δυναμικής ήταν το 2013, χρονιά «ορόσημο» για τον ελληνικό τουρισμό.

"Ο Ελληνικός Τουρισμός στη νέα εποχή" Την περσινή χρονιά υποδεχθήκαμε 18 εκατομμύρια τουρίστες. Φέτος οι προβλέψεις κάνουν λόγο για 20 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό.
Έ
πειτα από μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε ως χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, οι ειδικοί του τουριστικού κλάδου κάνουν λόγο για περαιτέρω επιτάχυνση του μέσα στο 2015.Design your ecommerce website @ Freewebstore More Info freewebstore
Report this Store
Are you concerned about the security of this store? Please contact our security team via security@freewebstore.com
Is this store safe?
eCommerce Websites
Freewebstore, providing eCommerce for everyone. Visit us today and create your very own eCommerce store - FOR FREE
Visit freewebstore.com
Are you the Store Owner?
You can remove this banner and have access to our fantastic premium features by upgrading your online store.
Learn More